Δύο με τρεις μήνες εκτός ο Ζαμπά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 14.11.2019 | 14:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δύο με τρεις μήνες εκτός ο Ζαμπά

THESSNEWS-DESK

Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Λεό Ζαμπά στο φιλικό της ομάδας του ΠΑΟΚ με την Δόξα Δράμας. Ο Βραζιλιάνος εξτρεμ υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λέο Ζαμπά θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί γόνατο και οι  πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα χρειαστεί 2-3 μήνες προκειμένου να επανέλθει στις προπονήσεις.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και πάλι διαθέσιμος στην πλέον αισιόδοξη εκτίμηση στα μέσα του Γενάρη.

"Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο. Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες" αναφέρει το ιατρικό  ανακοινωθέν του ΠΑΟΚ για το νεαρό εξτρέμ.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω