Θρήνος στην οικογένεια του Άρη: «Έφυγε» ο μικρός Παναγιώτης- Γερβάσιος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 12.11.2019 | 23:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θρήνος στην οικογένεια του Άρη: «Έφυγε» ο μικρός Παναγιώτης- Γερβάσιος

THESSNEWS-DESK

Στην αγκαλιά των αγγέλων βρίσκεται από σήμερα ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος.

Θρήνος στην οικογένεια του Άρη, αφού ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος «ταξίδεψε» από σήμερα στην γειτονιά των αγγέλων, έχοντας δώσει μαζί με όλη την ιατρική ομάδα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού κέντρου μια δύσκολη μάχη για την ζωή, μια μάχη που αποδείχτηκε άνιση.

Η δύσκολη κι επίπονη εγχείρηση έγινε την Τρίτη (12/11), όμως, ο μικρός Παναγιώτης – Γερβάσιος δεν τα κατάφερε. Η ΠΑΕ Άρης ήταν αυτή που έστειλε πρώτη το μήνυμα στα social media, ενώ από τη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, φίλοι των «κίτρινων» σπεύδουν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια που βιώνει το δικό της δράμα.

 

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε… Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…».

 

Η ΚΑΕ Άρης από την πλευρά της αναφέρει:

«Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη και τον πόνο. Η απώλεια του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου, παρά την τεράστια μάχη που έδωσε, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του και στην οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι τα λόγια συμπαράστασης δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχούλα του…».

 

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την βαθιά οδύνη του για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη – Γερβάσιου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουρχικό Κέντρο.

Ο Παναγιώτης – Γερβάσιος αναγκάστηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη του σε πολύ μικρή ηλικία και δυστυχώς την έχασε, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια του ΑΡΗ. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ευχόμαστε στους γονείς του να είναι δυνατοί για να θυμούνται το αγγελούδι τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω