Περιοδεία του Αλ.Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.11.2019 | 18:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Περιοδεία του Αλ.Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία

THESSNEWS-DESK

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και Πέμπτη 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, θα επισκεφτεί το Νομό Γρεβενών, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες στο Κέντρο Πολιτισμού δήμου Γρεβενών στις 11.30 πμ.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης, όπου θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στις 19.30μμ.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Κτήριο Διοίκησης στις10.00πμ και ακολούθως θα επισκεφτεί το δήμο Σερβίων στις 11.30πμ. 

Ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο νομό Φλώρινας, όπου θα επισκεφτεί τη δημοτική επιχείρηση “Ξινό Νερό” στις 13.00μμ.

Τέλος το απόγευμα στις 18.00μμ θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω