Μισή ασφαλτόστρωση λόγω... οικονομίας στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11.11.2019 | 10:53 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μισή ασφαλτόστρωση λόγω... οικονομίας στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη στην οδό Κωνσταντινουπόλεως με τους κατοίκους να απορούν γιατί έγινε... μισή.

Κάτοικοι και επαγγελματίες αναρωτιούνται γιατί ο δήμος Θεσσαλονίκης άφησε μισή την ασφαλτόστρωση στην περιοχή πριν και μετά το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό τα συνεργεία του δήμου ασφαλτόστρωσαν τον δρόμο, όχι όμως και τις θέσεις στάθμευσης. Σύμφωνα με επαγγελματίες της περιοχής, ο δήμος είχε τοποθετήσει τις ειδικές σημάνσεις ενημερώνοντας ότι θα γίνουν εργασίες ζητώντας από τον κόσμο να μην παρκάρουν.
 


Τις απορίες έλυσε με δήλωση του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας Σωκράτης Δημητριάδης. Όπως εξήγησε, εκτιμήθηκε πως οι θέσεις στάθμευσης δεν χρήζουν ανάγκη ασφαλτόστρωσης και για οικονομία υλικού δεν προχώρησαν σε ολόκληρη την εργασία.

Όσον αφορά την χρωματική διαφορά, αυτή θα εξαφανιστεί τις επόμενες μέρες ενώ έγινε όπως είπε προσεκτική δουλειά ώστε να μην υπάρχουν υψομετρικές διάφορες μεταξύ του ασφαλτοστρωμένου και του μη ασφαλτοστρωμένου κομματιού.

 

Δείτε φωτογραφίες

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω