Διαμαρτυρία με «μπάρμπεκιου- πάρτι» στα Διαβατά

THESSCITY 10.11.2019 | 14:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Διαμαρτυρία με «μπάρμπεκιου- πάρτι» στα Διαβατά

THESSNEWS-DESK

Έξω από την δομή μεταναστών και προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά δίνουν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» οι οποίοι πραγματοποιούν «μπάρμπεκιου-πάρτι» μετά από κάλεσμα κάλεσμα πολιτών που διαμαρτύρονται για την παρουσία μεταναστών και κέντρου κράτησης στην πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «Ενωμένων Μακεδόνων», που διοργανώνουν το «μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης», υπάρχει άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ, γεγονός που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στην περιοχή και χαρακτηρίζεται ως ξεκάθαρα ρατσιστική κίνηση.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες. Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τις ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας».
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω