Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης στην Κωνσταντινουπόλεως

THESSCITY 9.11.2019 | 08:25 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης στην Κωνσταντινουπόλεως

THESSNEWS-DESK

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στο δήμο Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Συγκεκριμένα, εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν σε τμήματα της οδού Κωνσταντινουπόλεως σήμερα και αύριο από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε ορισμένα σημεία.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


       
ΦΑΣΗ Α’ (Σάββατο 09-11-2019):

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κωνσταντινουπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Κλεάνθους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μέσω των οδών Μ. Μπότσαρη, Σόλωνος, 28ης Οκτωβρίου, της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή και των γύρω δρόμων της περιοχής.

 

ΦΑΣΗ Β’ (Κυριακή 10-11-2019):

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κωνσταντινουπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Κρίτωνος έως τη συμβολή της με την οδό Δελφών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μέσω των οδών Δελφών, Παρασκευοπούλου, Αρχαιολογικού Μουσείου, Κατσιμίδη, Κρίτωνος, Πινδάρου και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Επισημαίνεται κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση στο Νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» από την είσοδο της οδού Κωνσταντινουπόλεως θα πραγματοποιείται κανονικά.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω