Τροχαίο ατύχημα για την Φαίη Σκορδά- Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου

PEOPLE 8.11.2019 | 16:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τροχαίο ατύχημα για την Φαίη Σκορδά- Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου

THESSNEWS-DESK

Στο τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής της εκπομπής η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, λίγο πριν η Λίτσα Πατέρα πει τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις. 

Όπως αποκάλυψε η Σκορδά, κατά τη διάρκεια της συνηθισμένης διαδρομής που κάνει χρόνια τώρα, από το σπίτι της στη Βούλα προς το πλατό της εκπομπής στα Σπάτα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Η πιθανότερη αιτία για το τροχαίο φέρεται να ήταν η η ολισθηρότητα του δρόμου.

Αποτέλεσμα της απώλειας του ελέγχου του οχήματος της ήταν να προσκρούσει στο κράσπεδο και να βρεθεί εκτός οδοστρώματος. Το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας κατέληξε για καλή της τύχη σε ένα οικόπεδο, που βρισκόταν παραπλεύρως του δρόμου. Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές.

Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως, καθώς φορούσε ζώνη ασφάλειας, δεν έπαθε το παραμικρό και μάλιστα βρέθηκε κανονικά στην εκπομπή της. «Δεν έφταιγε κανείς, εγώ και το κεφάλι μου» είπε η Φαίη Σκορδά φανερά σοκαρισμένη με τη Λίτσα Πατέρα να διηγείται και ένα δικό της περιστατικό: «Δύο καρφιά παιδιά μπήκαν στα λάστιχα του αυτοκινήτου μου, ανάδρομος τι περιμένεις»!

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω