ΣΥΡΙΖΑ: Σόου Μητσοτάκη η έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 8.11.2019 | 16:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΣΥΡΙΖΑ: Σόου Μητσοτάκη η έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες

THESSNEWS-DESK

Επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης «βλέπει» πίσω από τις εφόδους της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι δύο έφοδοι που έγιναν από κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τέσσερις συστημικές τράπεζες κρύβουν το επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων», προσθέτει.

Αξίζει να τονιστεί ότι κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποίησαν νέα έφοδο την Παρασκευή στις τράπεζες. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για συνέχεια της έρευνας που ξεκίνησε την Πέμπτη η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις συστημικές τράπεζες της χώρας, με σκοπό να αναζητήσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν την ενδεχόμενη συνεννόηση μεταξύ των τραπεζών για την επιβολή των χρεώσεων στις τραπεζικές συναλλαγές.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω