Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε βάρος καταστημάτων και οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 8.11.2019 | 16:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε βάρος καταστημάτων και οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν διάφορες περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε καταστήματα και οχήματα στο κέντρο της πόλης, σχηματίζοντας δικογραφίες σε βάρος πέντε συνολικά ατόμων.

Συγκεκριμένα από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος: 38χρονου ο οποίος από το Νοέμβριο του 2018 έως το Φεβρουάριο του 2019, προέβη σε διαρρήξεις και κλοπές από ξενοδοχεία, καταστήματα, εταιρείες και ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά 21.120 ευρώ, έγγραφα και αντικείμενα των  παθόντων και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε τραπεζικές συναλλαγές.

Επίσης σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 37 και 24 ετών, διότι από αρχές Μαρτίου έως αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους προέβησαν σε διαρρήξεις δύο καταστημάτων και στην κλοπή δύο τσαντών στο κέντρο της πόλης, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά, έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες προέβησαν σε τραπεζικές συναλλαγές.

Δύο αλλοδαπών, οι οποίοι από τον Δεκέμβριο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019 προέβησαν σε κλοπές πέντε τσαντών και τρεις κλοπές από αυτοκίνητα, με το πρόσχημα απώλειας πίεσης των ελαστικών του οχήματος.

Ειδικότερα οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω