Κουμουτσάκος: Με σουβλάκια, μπίρες και κοψίδια δεν ασκείται μεταναστευτική πολιτική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 8.11.2019 | 15:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κουμουτσάκος: Με σουβλάκια, μπίρες και κοψίδια δεν ασκείται μεταναστευτική πολιτική

THESSNEWS-DESK

Τις θέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, περί νέων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας «που δεν κατάλαβαν για τι πράγμα μιλούσαν», όταν αναφέρονταν στο θέμα με το... μπάρμπεκιου και τους μετανάστες, ασπάστηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, στη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής για το μεταναστευτικό.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας «άδειασε» με τον τρόπο αυτό τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη, αναφέροντας: «Προσυπογράφω, συμφωνώ και τονίζω τη θέση της κ. Μπακογιάννη. Αυτή είναι η θέση μου ως αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Κι επειδή οι γραφικότητες πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Ούτε με σουβλάκια, ούτε με μπίρες, ούτε με κοψίδια ασκείται μεταναστευτική πολιτική».

Η παραπάνω τοποθέτηση του Γιώργου Κουμουτσάκου ήρθε στο πλαίσιο απάντησης σε επίκαιρη ερώτηση της Φωτεινής Μπακαδήμα από το ΜέΡΑ25 για την αντιπαράθεση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη, γύρω από το περίφημο θέμα του μπάρμπεκιου έξω από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, το οποίο είχε αναδείξει με... ιδιαίτερο τρόπο ο τελευταίος.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε συνολικά και στο μεταναστευτικό ζήτημα, όπου επανέλαβε το γεγονός της έκρηξης των ροών το τελευταίο εξάμηνο: «Είναι επείγον να λυθεί το ζήτημα. Έτσι το αντιμετωπίζει η κυβέρνηση».
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω