Τι απάντησε η ΝΟVA στο αίτημα του ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 7.11.2019 | 20:37 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τι απάντησε η ΝΟVA στο αίτημα του ΠΑΟΚ

THESSNEWS-DESK

Θέση στο αίτημα ΠΑΟΚ να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον ΟΦΗ πήρε η NOVA.

Eιδικότερα, στο συνδρομητικό κανάλι τοποθετήθηκαν αναφορικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολιάζοντας πως «οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων δεν μπορεί να γίνονται γιο-γιο».

 «Οι ώρες και ζώνες των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι προκαθορισμένες με την διοργανώτρια αρχή Super League 1 από την αρχή της σεζόν, όπως γίνεται για περισσότερα από δέκα χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία "ραντεβού" με τους τηλεθεατές.

 Αλλαγές στις ζώνες έχουν καταγραφεί, είναι όμως ελάχιστες και αφορούν ανυπέρβλητους λόγους, που συνδέονται με την οργάνωση διεξαγωγής αγώνων (προσφάτως λόγω VAR ή για λόγους ασφαλείας και δημόσιας τάξης).

Όπως είναι ήδη γνωστό τόσο στους φιλάθλους, όσο και στις ίδιες τις ΠΑΕ, στο "Θ. Βαρδινογιάννης" ήδη έχουν αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στις καθορισμένες τηλεοπτικές ώρες, οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος και Ξάνθη.

Τυχόν αλλαγή της ζώνης μετάδοσης του εν λόγω αγώνα χωρίς ανυπέρβλητο λόγο, θα σήμαινε ότι για λόγους ισονομίας θα έπρεπε να δεχτεί η Nova και η διοργανώτρια αρχή Super League 1 τυχόν αιτήματα από έτερες ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί στο Ηράκλειο.

ΥΓ: Αλήθεια, αντίστοιχα αιτήματα προς την UEFA έχουν κατατεθεί για αλλαγή ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα που διοργανώνεται από εκείνη; Ποια είναι η θέση της διοργανώτριας αρχής της Super League 1για τέτοιου είδους αιτήματα;» ήταν η θέση της NOVA.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω