Θ. Καράογλου για διαμαρτυρία των Ενωμένων Μακεδόνων: Ο καθένας έχει δικαίωμα να τρώει ότι θέλει, όπου θέλει

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 7.11.2019 | 12:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θ. Καράογλου για διαμαρτυρία των Ενωμένων Μακεδόνων: Ο καθένας έχει δικαίωμα να τρώει ότι θέλει, όπου θέλει

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Ξεχωριστή αναφορά στο θέμα του μεταναστευτικού έκανε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει μια πολιτική απόφαση η οποία λέει ότι οι μετανάστες θα τοποθετούνται σε όλη τη χώρα σε ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 1% του ενεργού πληθυσμού. «Θεωρώ ότι με την υλοποίηση αυτής της πολιτικής δέσμευσης θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανάσα γιατί είναι αλήθεια ότι η Κεντρική Μακεδονία δέχεται αυτή τη μεγάλη πίεση και για αυτό το λόγο θα υπάρχει μια μεγάλη βελτίωση του προβλήματος».

Σχολιάζοντας την διαμαρτυρία με το ψήσιμο χοιρινού από τους «Ενωμένους Μακεδόνες» ανέφερε: «θεωρώ ότι ελευθερία και δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να τρώει ότι θέλει , όπου θέλει, από κει και πέρα καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί που έχουν έρθει είναι δυστυχισμένοι και ψάχνουν έναν καλύτερο μέλλον, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους και τον πολιτισμό τους».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω