Χρ. Γιαννούλης στο ΡΘ: Φθηνή μικροψυχία το μπάρμπεκιου στα Διαβατά -  Εθνική ανάγκη να πέσουν οι τόνοι (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 6.11.2019 | 10:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χρ. Γιαννούλης στο ΡΘ: Φθηνή μικροψυχία το μπάρμπεκιου στα Διαβατά - Εθνική ανάγκη να πέσουν οι τόνοι (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εξηγήσεις έδωσε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του χθες στη Βουλή για την εκδήλωση που διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή έξω από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ.

Ο κ. Γιαννούλης επέμεινε ότι όλο αυτό είναι στα όρια του σαδισμού. «Θυμίζει φθηνή κακία και μικροψυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Διατύπωσα κάτι που οργανώνεται από μία οργάνωση που είναι αυτοί που ήθελαν να οργανώσουν το straight party απέναντι στο φεστιβάλ υπερηφάνειας του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι αυτοί που δίνουν πιστοποιητικά για το ποια είναι καλή ελληνική οικογένεια...» ανέφερε.

«Τι να διακωμωδήσουμε; Όταν ο άλλος είναι σε άθλιες συνθήκες πας και τον διακωμωδήσεις;» σημείωσε τονίζοντας πως αυτού του είδους οι προβοκατόρικες ενέργειες δεν βοηθούν την εθνική ανάγκη να πέσουν οι τόνοι και βρεθεί λύση στο πρόβλημα του προσφυγικού.

Ο κ. Γιαννούλης υπογράμμισε πως ούτε ποινές ζήτησε ούτε τιμωρία εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη λέγοντας πως αυτός είναι που με τη χθεσινή του στάση στη βουλή έδωσε κοινοβουλευτική κάλυψη σε αυτούς.

 

Ακούστε το ηχητικό

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω