Το MEGA επιστρέφει! Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοί του (video)

Media 2.11.2019 | 16:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το MEGA επιστρέφει! Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοί του (video)

ΤHESSNEWS-DESK

Επιστροφή του MEGA στις οθόνες μας στις 20 Νοεμβρίου προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι του MEGA.

Σύμφωνα με βίντεο και σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων στο youtube, στις 20 Νοεμβρίου όπου το MEGA έχει γενέθλια θα ξαναβγεί στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σύμφωνα με το σχετικό κείμενο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουσιαστικά αναβαπτίζει το ONE Channel και το μετατρέπει σε MEGA καθώς πήρε πρόσφατα με 40 εκ ευρώ την ταινιοθήκη αλλά και το σήμα του καναλιού.

 

Δείτε το βίντεο και την ανακοίνωση των εργαζομένων

Ήταν 20 Νοέμβρη 1989, όταν βγήκε στον αέρα το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας. Το MEGA CHANNEL. Ακολούθησε η επιτυχία.

Η ποιότητα, η ψυχαγωγία, η πρωτοπορία στην ελληνική τηλεόραση.

Το 2012 άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και από το 2016 οι εργαζόμενοι άρχισαν να μένουν απλήρωτοι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είχε ξεκάθαρη θέση. Ήθελε να χτυπήσει την διαπλοκή που επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως "διαφημηστήριο" και εντέλει τα κατάφερε το 2018 που ουσιαστικά εξαφάνισε το τηλεοπτικό σήμα του MEGA από την DIGEA και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Το κανάλι ουσιαστικά, δεν έβαλε ποτέ λουκέτο, χάρη στους εργαζόμενους και στην πλούσια ταινιοθήκη του, που μέχρι και αυτή τη στιγμή κάνει live μετάδοση μέσω ίντερνετ.

1η Νοέμβρη ήταν προγραμματισμένος ο διαγωνισμός για την πώληση του ονόματος του MEGA και της ταινιοθήκης του (Γενικό αρχείο, σειρές, τρέιλερ και άλλα) την οποία αγόρασε έναντι 33.999.999 ευρώ η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ALTER EGO με σκοπό να ενισχύσει το κανάλι του, ONE CHANNEL, το οποίο σύμφωνα με πηγές, δεν θα βγει ποτέ ως ONE, αλλά στις 20 Νοέμβρη θα εκπέμψει κατευθείαν ως MEGA CHANNEL, όπου είναι και τα γενέθλια του!

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω