Ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ:  Με διαφορά από τον δεύτερο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1.11.2019 | 22:57 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ: Με διαφορά από τον δεύτερο

ΤHESSNEWS

Θετική αποτίμηση για τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο Αντιπροσώπων.

Με συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων Ελλάδος, έγινε το 2ο πανελλαδικό συνέδριο των ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ.

Παρουσιάστηκαν στοιχεία της ελληνικής αγοράς (μέγεθος/ μερίδια/ ανακατατάξεις των brand/ θέση τωνS/M/ καταναλώσεις ζυμαρικών), αλλά και στοιχεία ερευνών για τις νέες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι αντιπρόσωποι και τα στελέχη τους, για τα στοιχεία που αφορούν στην εταιρεία EURIMAC A.E. που παράγει τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ. Ειδικότερα σε αυτά που θα οδηγήσουν την εταιρεία ακόμη πιο ψηλά απ ́ ότι σήμερα που θα κλείσει τη χρονιά με τονάζ 57.000 τόνους, κατατάσσοντας τη Νο1 παραγωγό στην Ελλάδα και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο.

 

Επιπρόσθετα στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι δράσεις που αφορούν στην περαιτέρω ενεργειακή αναβάθμιση της EURIMAC AE που την καθιστά 100% πράσινη εταιρεία, αλλά και η στόχευση για ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα.

Ήδη η εταιρεία παράγει τα ζυμαρικά της με το νερό του Όρους Μπέλες, το οποίο μελέτες φέρουν σε πολύ υψηλή θέση ποιότηταςαλλά και αξίας.

Τέλος, παρουσιάστηκε η νέα σειρά προϊόντων ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη. Ένα προϊόν που αποτελείται από 2 κωδικούς αρχικά (Σπαγγέτι Νο6/ Πένες), και ήδη άρχισε η τοποθέτησή του στο δίκτυο της εταιρείας.

 

EURIMAC 

  • Εξαγωγές: +33%σε σχέση με το 2018
  • Συμμετοχήεξαγωγών στο συνολικό κύκλο εργασιών: 42% (Νο1 εξαγωγέας ζυμαρικών στην Ελλάδα)
  • Αύξηση συνολικής παραγωγής (τονάζ): +17,5%
  • Παραγωγή για την ελληνική αγορά: 33.000 τόνοι (δηλαδή περίπου το 1/3 του συνόλου της ελληνικής αγοράς ζυμαρικών).

www.makvel.gr

www.eurimac.gr

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω