Φιλανθρωπικό δείπνο από την «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» με την Ελένη Ψυχούλη

THESSLIFE 29.10.2019 | 14:16 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φιλανθρωπικό δείπνο από την «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» με την Ελένη Ψυχούλη

THESSNEWS-DESK

Η MEΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου διοργανώνει  φιλανθρωπικό δείπνο  τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00 μ.μ. στο Mediterranean Palace, με την ευγενική συνδρομή της Ελένης Ψυχούλη που θα επιμεληθεί το μενού. 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη «Ζεστή Αγκαλιά», ένα τμήμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες που λειτουργεί αυτόνομο στον χώρο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, για το Κοινωνικό Παιδιατρείο της καθώς και για υποτροφίες παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της.

Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ (Εθνικής Αμύνης 17, τηλ. 2310 270 466 -2310 227748) και τη βραδιά της εκδήλωσης από το Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 – Κέντρο). Τιμή πρόσκλησης 20€ / άτομο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία των PerBacco di Irene Tsanaktsidou, Mediterranean Palace, Zoniou Perfume Creators, Whale Graphics, Arteon, Nassos Couture και την υποστήριξη των Lidl Ελλάς, Theta Hotel, To Μανιτάρι, Sofia’s Garden, Maϊάμι, Sun Accommodation, Διαμερίσματα Μαϊστρος, Cotton Planet.                                                                                                                             

Χορηγός αερομεταφορών Aegean Airlines    Χορηγός Επικοινωνίας: GLOW

 

INFO

Φιλανθρωπικό δείπνο ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ – Επιμέλεια Μενού: Ελένη Ψυχούλη

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, 20:00 μ.μ.

Χώρος: Mediterranean Palace, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες:

ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ τηλ.2310 270466  

 

Για τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ιδρύθηκε το 1921 με σκοπό την προστασία του παιδιού και της υγείας του και μέσω των παιδικών εξοχών και της παιδιατρικής της κλινικής πρόσφερε επί μισό αιώνα  πολύτιμες υπηρεσίες σε εκατοντάδες παιδιά της Β. Ελλάδας.  Σήμερα η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ λειτουργεί έναν παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσφέρει κοινωνικό έργο.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω