Πονάμε ή δεν πονάμε;

ΑΠΟΨΕΙΣ 29.10.2019 | 13:52 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πονάμε ή δεν πονάμε;

γράφει ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος ΠΑΣΟΚ-Πρόεδρος των Γιατρών εντός Συνόρων

Συνδιάσκεψη και Συνέδριο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρόβλημα διχαστικό με απρόβλεπτες διαστάσεις για το Κίνημα Αλλαγής.

Όποιος  αμφισβητεί την πρόεδρο του Κινήματος Φώτη Γεννήματα είναι εκτός κάθε ενωτικού πνεύματος. Η πρόεδρος εκλέχτηκε με καθαρές και όλες τις προβλεπόμενες ανά την Ελλάδα διαδικασίες. Η θητεία λήγει το 2021 εάν σε κάποιους δεν είναι γνωστό…

Πριν από λίγες ημέρες προγραμματίστηκε η Συνδιάσκεψη με θέματα σε κάθε ενότητα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία, με θέσεις τις όποιες θα συζητήσει η βάση και είναι επιβαλλόμενο να γίνει όπως ζητά η βάση.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξαφνικά έθεσε θέμα εκτάκτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝ.ΑΛ. εντός 10 ημερών. Η ταπεινή μου γνώμη ας ακουστεί ως προβληματισμός, πριν το διχασμό που είναι αναπόφευκτο να επέλθει.

Το συνέδριο να γίνει με χαρακτήρα να πάει όποιος θέλει άνευ καταστάσεων και επετηρίδων με το χαρακτήρα επικύρωσης των θέσεων που θα έχουν διατυπωθεί για την κοινωνία. Όχι εκλογή αρχηγού ή πρόεδρου.

Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή η πρόεδρος εντός της εβδομάδος καλεί αποκλειστικά τους κ.κ. Σημίτη, Βενιζέλο, Γερουλάνο, Παπανδρέου Γιώργο, Παπανδρέου Νίκο, Ανδρουλάκη Νίκο, και θέτει το θέμα: θέλετε την ενότητα τώρα και να προχωρήσουμε βάση των διαδικασιών που υπάρχουν διαφορετικά ας πάρει το δρόμο του και την ευθύνη που του αναλογεί για το μέλλον της παράταξης. Το θέατρο πρέπει να λάβει τέλος και όποιοι θέλουν την ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης να το δηλώσουν έμπρακτα. Δεν πάει άλλο.

Με κάθε εκτίμηση στον κόσμο, αλλά και στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης όχι άλλο σπαραγμό και εσωστρέφεια.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω