Εξιχνιάστηκαν κλοπές στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 23.10.2019 | 14:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στη Θεσσαλονίκη

ΤHESSNEWS-DESK

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις άνδρες οι οποίοι σχετίζονται με διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών. Στο στόχαστρο τους έπεσαν, μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ηλεκτρικές συσκευές αλλά και χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε βάρος 36χρονου ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του παραπάνω εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και συνελήφθη.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σε βάρος 22χρονου καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα , το Φεβρουάριο του 2019 μαζί με συνεργούς του, εισήλθαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Πολίχνης και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές.

Τέλος αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου αλλοδαπού, καθώς τον Ιούνιο του 2019 στη λαϊκή αγορά Κορδελιού, αφού επιτέθηκαν σε 28χρονο αλλοδαπό, στη συνέχεια ένας εκ των παραπάνω του αφαίρεσε το ποσό των 400 ευρώ.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω