Νέες εργασίες συντήρησης από σήμερα στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

THESSCITY 21.10.2019 | 07:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέες εργασίες συντήρησης από σήμερα στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων.

Συγκεκριμένα, στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας εργασίες, από σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τμηματικά εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων, αποψίλωση δέντρων) στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον κόμβο της Μαδύτου έως τον κόμβο Μοδίου και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι παραπάνω εργασίες θα ξεκινούν στις 7.00 π.μ.

 

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα γίνουν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Άγιο Αθανάσιο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι στις 7.00 το πρωί.

 

Φωτογραφία από J32 από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω