Τερμάτισαν οι πρώτοι στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 19.10.2019 | 19:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τερμάτισαν οι πρώτοι στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Κορυφαίοι αθλητές και 20.000 δρομείς δίνουν λάμψη στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole

Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 8ου ημιμαραθώνιου και χιλιάδες δρομείς ξεχύθηκαν στους δρόμους. Η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα δόθηκε από την οδό Κουντουριώτου. Δεκάδες δρομείς είχαν πάρει από νωρίς τη θέση τους στην αφετηρία. Οι δρομείς θα τερματίσουν στον Λευκό Πύργο.

 

 

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, αναστροφή 180◦ στο ύψος της Γεωργίου Παπανδρέου, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, στροφή δεξιά επί της Γ’ Σεπτεμβρίου, στροφή αριστερά και είσοδος στην Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, στροφή 180◦ και είσοδος στην Καρατάσου, Κουντουριώτου, όπου οι δρομείς ολοκληρώνουν την πρώτη στροφή.

Οι δρομείς διανύοντας την συγκεκριμένη διαδρομή δύο φορές τερματίζουν κινούμενοι επί της Λεωφ. Νίκης μπροστά στον Λευκό Πύργο.

 

UPDATE 19:20

Ο Θεόδωρος Αναγνώστου ο νικητης στα 21 χλμ του ημιμαραθώνιου

Φετινός νικητής του 8ου Ημιμαραθώνιου στο αγώνισμα των 21 χλμ ο Θεόδωρος Αναγνώστου με ανεπίσημο χρομο 1:08:43. Δεύτερος τερμάτισε ο Κώστας Σταμούλης και τρίτος ο Λάμπρος Μαλτέζος.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Στεφάνια Λεοντιαδου με ανεπίσημο χρονο 1:20:43. Δεύτερη η Μοσχούλα Μανουσου και τρίτη η Βασιλική Καραγεωργακη.

 

 

 

UPDATE 18:35 

Οι πρώτοι δρομείς που έφτασαν στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου 

 

 

Δείτε φωτο και βιντεο λίγο πριν την εκκίνηση 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω