Τζόνσον: Δεν υπάρχει καλύτερη έκβαση από τη συμφωνία μου

ΚΟΣΜΟΣ 18.10.2019 | 22:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τζόνσον: Δεν υπάρχει καλύτερη έκβαση από τη συμφωνία μου

THESSNEWS-DESK

O Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Βουλής των Κοινοτήτων το Σάββατο, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να πείσει συμμάχους και αντιπάλους να στηρίξουν τη συμφωνία για το Brexit

O Μπόρις Τζόνσον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, υποστήριξε πως δεν μπορούσε να υπάρξει καλύτερη έκβαση στην πορεία για το Brexit, από τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν υπάρχει καλύτερη έκβαση από αυτήν που θα υποστηρίξω αύριο για να φύγει η χώρα από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου. Καλώ όλους να φανταστούν αύριο το βράδυ ότι τα ρυθμίσαμε όλα αυτά και σεβαστήκαμε τη βούληση των πολιτών, θα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά» υποστήριξε ο κ. Τζόνσον.

Παράλληλα, ο Βρετανός πρωθυπουργός επέμεινε πως η Βρετανία θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου όπως είναι προγραμματισμένο, ακόμη και αν η συμφωνία του καταψηφιστεί από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Σε άλλη συνέντευξή του στο δίκτυο ITV, ο Μπόρις Τζόνσον κάλεσε τους βουλευτές «να σκεφτούν έναν κόσμο όπου το εμπόδιο του Brexit, το οποίο έχει παραλύσει την πολιτική ζωή εδώ και τρία χρόνια θα έχει ξεπεραστεί. Η χώρα θα ανασάνει με ανακούφιση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω