Τσεκούρια, σιδερόβεργες, καπνογόνα: Τι βρήκε η αστυνομία στους συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 18.10.2019 | 10:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τσεκούρια, σιδερόβεργες, καπνογόνα: Τι βρήκε η αστυνομία στους συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες, σε χώρους που δραστηριοποιούνται οπαδοί ομάδων της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τσεκούρια, σιδερένιες βέργες και βεγγαλικά.

Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, σε οικήματα – χώρους συγκέντρωσης οπαδών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό αντικειμένων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, καθώς και για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, βραδινές της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των παραπάνω ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής, κατασχέθηκαν από οίκημα στην περιοχή Χαριλάου: 16 σιδερένιες βέργες, έντεκα  τσεκούρια, 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα), τέσσερα εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.), 30 βεγγαλικά – καπνογόνα, μια μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Από οίκημα στην περιοχή της Τούμπας κατασχέθηκαν: δύο βεγγαλικά, ένα ξύλινο αντικείμενο (στειλιάρι) και πανό έτερης ομάδας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, προσήχθησαν από το δεύτερο οίκημα έντεκα άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στο πρώτο οίκημα δε βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω