Ορφανός-Νοτοπούλου κατά Ζέρβα: «Μόνο για την εικόνα» - «Διοίκηση μαστροχαλαστή»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 14.10.2019 | 21:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ορφανός-Νοτοπούλου κατά Ζέρβα: «Μόνο για την εικόνα» - «Διοίκηση μαστροχαλαστή»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Γιώργος Ορφανός και Κατερίνα Νοτοπούλου επιτέθηκαν από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Για προφανής απογοήτευση του νέου δημάρχου έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» Γ. Ορφανός. Ο δήμαρχος, τόνισε, μετά από 45 μέρες είδε τα προβλήματα. Εξέφρασε την απορία του ότι έχει υποσχεθεί 50% μείωση στα δημοτικά τέλη αναρωτώμενος αν ήταν υποσχέσεις στον αέρα ή υποσχέσεις που οδηγούν στην καταβαράθρωση του τομέα Καθαριότητας.

«Γίνονται κινήσεις που μόνο στόχο έχουν την εντύπωση, δεν είναι μέρος ενός συνόλου αλλά για να κάνουν εντύπωση. Όλα έχουν μια εικόνα αλλά δεν έχουν αποτέλεσμα» ανέφερε ο Γ. Ορφανός ζητώντας από τον δήμαρχο να είναι ειλικρινής απέναντι στους πολίτες.

«Λυπάμαι πολύ. Το ξεκίνημα είναι πάρα πολύ αρνητικό. Θα είμαστε στο πλευρό του δημάρχου αν είναι στο πλευρό της πόλης. Είμαστε απέναντί του αν αυτά που κάνει είναι για τον εαυτό του» κατέληξε. 

«Ζούμε σε μια Θεσσαλονίκη χωρίς όραμα. Αν έχει να μας το πείτε» δήλωσε από τη μεριά της η Κατερίνα Νοτοπούλου. «Η διοίκησή σας φέρνει σε μαστροχαλαστή τον τελευταίο καιρό» σχολίασε η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί» κάνοντας κριτική στο δόγμα «νόμος και τάξη».

Παράλληλα έκανε λόγο για μια θλιβερή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Μετρό εξαπολύοντας πυρά και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δρόσο Τσαβλή. «Πρέπει να προστατεύσετε το Δημοτικό Συμβούλιο και να μην λειτουργείται ω εντολοδόχος του δημάρχου» σημείωσε η κ. Νοτοπούλου.  

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω