Μπαράζ εργασιών συντήρησης σήμερα στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

THESSCITY 14.10.2019 | 07:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μπαράζ εργασιών συντήρησης σήμερα στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής και στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης  πρασίνου κατά  μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, από το Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου, στο δεξί πρανές του δρόμου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 07:00 π.μ.  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

 

Επίσης θα γίνουν εργασίες συντήρησης πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τον Κόμβο 11 (Πυλαία) έως το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεξιά της οδού.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσε καιρικές συνθήκες.

 

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν:

α) στην έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου, στη διασταύρωση για το παιδικό χωριό SOS στην κατεύθυνση προς Επανομή

β) Στο οδικό τμήμα περίπου 300 μέτρα πριν το φανάρι για Ν. Μηχανιώνα, με κατεύθυνση προς την Επανομή

γ) Στον ισόπεδο κόμβο για Ν. Μηχανιώνα στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι

δ) Στην είσοδο του οικισμού της Επανομής στο ρεύμα εξόδου προς Πλαγιάρι

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι στις 7.30 το πρωί.

 

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από τις 7.00 το πρωί.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω