Οδηγός τρόλεϊ παίζει με το κινητό του ενώ οδηγεί - Η αντίδραση επιβάτιδος (video)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 10.10.2019 | 23:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οδηγός τρόλεϊ παίζει με το κινητό του ενώ οδηγεί - Η αντίδραση επιβάτιδος (video)

THESSNEWS-DESK

To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται οδηγός τρόλεϊ να μην ακολουθεί τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, καθώς χρησιμοποιεί το κινητό του ενώ οδηγεί

Όλα ξεκίνησαν, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr από την καταγγελία γυναίκας, η οποία τράβηξε το βίντεο και στη συνέχεια το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ύστερα τηλεφώνησε στον ΟΑΣΑ, δεν της απάντησε όμως κανείς.

Όπως επισημαίνει η καταγγέλλουσα: «Σήμερα το πρωί στις 10 πήρα το τρόλεϊ το 21 από τη στάση Περιβολάκι με κατεύθυνση την Ομόνοια. Χτυπάω την κάρτα μου και προχωράω προς τα μπροστά γιατί είχε πολύ κόσμο από τη μεσαία θύρα που μπήκα. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα τον οδηγό ενώ οδηγούσε να παίζει με το κινητό του. Μόλις του είπα ότι είναι εγκληματικό αυτό που κάνει και ότι απαγορεύεται να οδηγάει και να χρησιμοποιεί το κινητό του δεν μου μίλησε καν και έκανε απλά ένα thumps up με τα χέρια του. Κατέβηκα στη στάση κρατικό Νίκαιας που έφτανε εκείνη την ώρα, γιατί φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα εφόσον ο οδηγός αν και επαγγελματίας ήταν ανεύθυνος. Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΣΑ μόλις κατέβηκα στο τηλέφωνο παραπόνων αλλά παρά τις προσπάθειες μου δεν το σήκωσε κανένας».

Δείτε το βίντεο:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω