Στο «φως» μοναδικά αντικείμενα από τους επιβάτες του Τιτανικού (ΦΩΤΟ)

THESSLIFE 9.10.2019 | 09:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στο «φως» μοναδικά αντικείμενα από τους επιβάτες του Τιτανικού (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Ένα ημίψηλο καπέλο, μία φωτογραφία, ένα ερωτικό γράμμα και πολλά ακόμα αντικείμενα που ανήκαν σε επιβάτες του Τιτανικού έρχονται στην «επιφάνεια».

Πρόκειται για πάνω από 5.500 μοναδικά αντικείμενα τα οποία αποκαλύπτει ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στη βρετανική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το Mirror, χιλιάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα βρέθηκαν:

Ένα ημίψηλο καπέλο κατασκευασμένο από μετάξι σε μαγαζί πολυτελείας του Λονδίνου, φαίνεται ότι μάλλον ανήκε σε επιβάτη της πρώτης θέσης.

 

Μία φωτογραφία και ένα ερωτικό γράμμα βρέθηκε στη βαλίτσα του Χάουαρντ Άιρβιν, ταπετσιέρη.

 

Ένα καπέλο μαγειρικής που ανήκε σε έναν από τους πολλούς νεαρούς που σέρβιραν τους επιβάτες της τρίτης θέσης και οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι έφερε την επιγραφή «Hine».

 

Ένα παπούτσι με φιόγκο, σχεδιασμένο για άνδρες που ανήκε στον 17χρονο Έντγκαρ Σάμιουελ Άντριου, ο οποίος είχε κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψει με το πλοίο Oceanic αλλά μία απεργία κατέστησε άκυρο το εισιτήριο του και τελικά ταξίδεψε με τον Τιτανικό.

 

Βρέθηκαν επίσης ταξιδιωτικά έγγραφα ενός ζευγαριού, των George Rosenshine και Gertrude Maybell, οι οποίοι ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο ως «ζεύγος Θορν» αλλά δεν ήταν παντρεμένοι.

 

Τέλος βρέθηκε μία εξαιρετικά καλοδιατηρημένη τσάντα κροκό σε βάθος 3.800 μέτρων και το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει αν η Βρετανή ιδιοκτήτριά του, επέζησε ή χάθηκε στο ναυάγιο.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: mirror.co.uk

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω