4ο Grand Prix IKEM – Club Cheval

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 9.10.2019 | 00:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

4ο Grand Prix IKEM – Club Cheval

ΤHESSNEWS

Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας – Club Cheval, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ), τους Ιππικούς Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων 4ο Grand Prix IKEM – Club Cheval, εγκαινιάζοντας τον νέου του στίβο χαλαζιακής άμμου, κατάλληλος για διεθνείς ιππικούς αγώνες.

Το Grand Prix θα διεξαχθεί στις ξεχωριστής αρχιτεκτονικής εγκαταστάσεις μας στην Ν. Ραιδεστό (δίπλα στα γήπεδα Μάττα), στις 11,12 και 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρες από 9:00π.μ. έως αργά το βράδυ κάθε ημέρας. H ΕΡΤ3 θα καλύψει ζωντανά τους Αγώνες το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής.

Εκατό διακεκριμένοι Ιππείς Έλληνες και Βαλκάνιοι, θα συμμετέχουν με τα υπέροχα άλογά τους, προσφέροντας ένα συναρπαστικό υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους.

 

Στα 25 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας – Club Cheval, ως διοργανωτής όμιλος και διεθνών αγώνων υπερπήδησης εμποδίων, έχει έντονη παρουσία στον χώρο,  με πλούσια αθλητική δραστηριότητα και διακρίσεις, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής Ιππασίας, αλλά και στην προβολή της Ελλάδας στο Εξωτερικό.

Το 4ο Grand Prix IKEM – Club Cheval είναι μια καλή ευκαιρία να μας επισκεφθείτε! Είσοδος Ελεύθερη.

 

 

Χάρτης προς το Ιππικό Κέντρο 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω