Η Praktiker Hellas γιορτάζει για 6η συνεχή χρονιά την εξυπηρέτηση των πελατών της

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4.10.2019 | 17:04 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Praktiker Hellas γιορτάζει για 6η συνεχή χρονιά την εξυπηρέτηση των πελατών της

THESSNEWS

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά, με μοναδικές πρωτοβουλίες, για 6η χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΕΕΠ), που πραγματοποιείται 7 έως 12 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Για ακόμη μια χρονιά η Praktiker, με μήνυμά της φέτος «ΓιορτάΖΟΥΜΕ την εξυπηρέτηση και ΜοιράΖΟΥΜΕ χαμόγελα στους πελάτες και τους εργαζομένους μας», διοργανώνει μοναδικές δράσεις πανελλαδικά.

Η εταιρία, αφιερώνει την εβδομάδα αυτή αποκλειστικά στους πελάτες και τους εργαζομένους της, διατηρώντας τη δέσμευση να παρέχει καθημερινά εξαιρετικές αγοραστικές εμπειρίες, καθώς και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Για κάθε ηλικία πελατών της, οργανώνει πληθώρα εκπλήξεων καθ΄ όλη τη διάρκεια της ΕΕΕΠ και μια σειρά από Workshops δημιουργικών κατασκευών για μικρούς και μεγάλους ειδικά για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Παράλληλα, η Praktiker Hellas για να γιορτάσει την ΕΕΕΠ και με τους εργαζομένους της, τον σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας της, οργανώνει ένα πρόγραμμα δράσεων ειδικά για εκείνους.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, στο www.praktiker.gr.
 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω