Ασφαλτόστρωση «ανάσα» για τους κατοίκους στην Μελενίκου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 18.9.2019 | 15:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ασφαλτόστρωση «ανάσα» για τους κατοίκους στην Μελενίκου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΑΡΙΤΙ || [email protected]

Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε πολυσύχναστους δρόμους-γειτονιές στο κέντρο της πόλης προχωράει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Μία από τις γειτονίες που τα συνεργεία του δήμου έχουν βάλει για τα καλά μπρος τις μηχανές τους, είναι η Μελενίκου. Μία οδός όπου λόγω της πολύ κακής κατάστασης του οδοστρώματος, ήταν «πηγή» αναστάτωσης για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες.

Μιλώντας στη ThessNews o Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτης Δημητριάδης τόνισε πως «είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα ολόκληρο έργο και όχι μπαλώματα στην Μελενίκου και στόχος είναι με την αναβάθμιση της περιοχής είναι να δημιουργήσουν το συναίσθημα ασφάλειας στον πολίτη».

Από την άλλη κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής εκφράζουν ανοικτά την ικανοποίηση τους για αυτό το έργο του δήμου Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων στη ThessNews αναφέρουν πως το οδόστρωμα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, ειδικά όταν επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, με τα μαγαζιά να πλημυρίζουν και τους κατοίκους να μην μπορούν να πάνε στα σπίτια τους καθώς ο δρόμος μετατρεπόταν σε λίμνη και μαζί με την κυκλοφορία των οχημάτων τα πράγματα δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο.

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω