Μουσική εκδήλωση στη ΔΕΘ αφιερωμένη στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10.9.2019 | 18:07 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μουσική εκδήλωση στη ΔΕΘ αφιερωμένη στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

THESSNEWS-DESK

Ακυρώθηκε η αυριανή προγραμματισμένη συναυλία του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, η ΔΕΘ-Helexpo, αποφάσισε να διεξαγάγει αφιέρωμα εις μνήμην του σπουδαίου καλλιτέχνη, με DJ ο οποίος θα παίζει στον συναυλικό χώρο της ΔΕΘ τις μουσικές επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα διοργανώνει αύριο στις 21:30 μ.μ. η ΔΕΘ-Helexpo, στην κεντρική σκηνή των συναυλιών της 84ης ΔΕΘ.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί αύριο με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα, στο πλαίσιο του συναυλιακού προγράμματος της Έκθεσης. Μετά τον αναπάντεχο χαμό του, στη θέση της ματαιωθείσας συναυλίας θα παιχτούν από dj, σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο, τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω