«Στα όπλα» για το Μετρό: Σύσκεψη ο Τζιτζικώστας - Συνέντευξη Τύπου ο Μπουτάρης

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.9.2019 | 15:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Στα όπλα» για το Μετρό: Σύσκεψη ο Τζιτζικώστας - Συνέντευξη Τύπου ο Μπουτάρης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Σε "θέσεις μάχης" τα δύο στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης μετά την εξαγγελία Μητσοτάκη για απόσπαση και επανατοποθετηση των αρχαιοτήτων από τον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Σύμμαχος της κυβέρνησης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος συγκαλεί σύσκεψη αύριο το μεσημέρι με όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

"Σύσκεψη με όλους τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης για το έργο του μετρό συγκαλεί για αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, κεντρικό κτίριο, πρώτος όροφος, αίθουσα συσκέψεων), με ώρα έναρξης 15.30’" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στον αντίποδα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η «Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» καλούν σε Συνέντευξη Τύπου για το θέμα του Σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα «Μακεδονία ΙΙ» του ξενοδοχείου Electra Palace.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω