Αλ. Μπαρμπουνάκης: Οι περισσότεροι συμφώνησαν να παραμείνω στην παράταξη και να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Κ. Ζέρβας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 29.8.2019 | 18:02 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αλ. Μπαρμπουνάκης: Οι περισσότεροι συμφώνησαν να παραμείνω στην παράταξη και να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Κ. Ζέρβας

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Εάν υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να υπερψηφίζουμε, να το κάνουμε και αν υπάρχουν σημεία που πρέπει να είμαστε απέναντι φυσικά θα το συζητάμε ως παράταξη και αν υπάρχει λόγος να αντιπολιτευτούμε θα το κάνουμε» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Ο προερχόμενος από την παράταξη του Σπύρου Βούγια δέχθηκε την πρόταση του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα να αναλάβει το Κέντρο Πολιτισμού προκαλώντας αντιδράσεις. «Ασκήθηκε κριτική από ένα μικρό μέρος αλλά όχι επιθετικού χαρακτήρα.  Οι περισσότεροι θα έλεγα ότι συμφώνησαν να παραμείνω στην παράταξη και να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας» τόνισε σχετικά με την χθεσινή συνέλευση της παράταξης. 

Ο κ. Μπαρμπουνάκης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Δημήτρη Συρμάτση έκανε λόγο για μια δημιουργική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας πως «προεκλογικά όταν είχαν γίνει συναντήσεις στον συνδυασμό μας είχαμε καταλήξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στον χαρακτήρα που έχουν οι δύο παρατάξεις».

«Δεν νομίζω ότι θα βρούμε πολλά ζητήματα στα οποία θα είμαστε αντίθετοι. Προγραμματικά συγκλίνουν οι απόψεις των δύο παρατάξεων. Δεν μπορώ να προκαταβάλω αρνητικά την θέση μου στην διοίκηση  του Κωνσταντίνου Ζέρβα» συμπλήρωσε.  «Εάν δω στην πορεία υπάρχει διάσταση απόψεων θα συζητήσουμε ξανά το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης« πρόσθεσε.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω