Όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης – Πάνω από 1000 άτομα αναμένονται στην ορκωμοσία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 26.8.2019 | 12:38 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης – Πάνω από 1000 άτομα αναμένονται στην ορκωμοσία

THESSNEWS

Οθόνες, δεξίωση, η πρώτη ομιλία και εκατοντάδες προσκλήσεις για την σημερινή ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 1000 άτομα αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ώστε να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου. Όπως μετέδωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο αρχισυντάκτης της ThessNews, Δημήτρης Συρμάτσης, μόνο οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Ζέρβα έχουν προσκαλέσει πάνω από 700 άτομα, είτε στελέχη, είτε συγγενείς, είτε και θεσμικούς φορείς βάσει της εθιμοτυπίας.

Επίσης ο ίδιος ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με δημόσια ανάρτησή του προσκάλεσε τους δημότες να παρευρεθούν στην πρώτη συμβολική του ομιλία στο δημοτικό συμβούλιο με τη νέα του ιδιότητα.

Παράλληλα και άλλοι επικεφαλής παρατάξεων έχουν καλέσει τους υποψηφίους τους στις εκλογές να παρευρεθούν στην σημερινή ορκωμοσία

 

Με όρκο στον Άνθιμο

Στο σημερινό τελετουργικό που θα γίνει χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου θα υπάρχουν οθόνες εκτός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου ώστε να μπορέσουν οι εκατοντάδες του κόσμου να παρακολουθήσει την τελετή καθώς η αίθουσα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη και μόνο για επισήμους και λίγους και εκλεκτούς.
Παράλληλα οθόνες θα τοποθετηθούν και στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης καθώς στο αίθριο του δημαρχείου μετά την ορκωμοσία θα ακολουθήσει δεξίωση η οποία θα καλυφθεί με ιδία έξοδα του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο χάρτης του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω