Τα «μαζεύει» η κυβέρνηση για άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 26.8.2019 | 11:54 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τα «μαζεύει» η κυβέρνηση για άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές

ΤHESSNEWS-DESK

Δεν τίθεται θέμα ανοίγματος των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, διαψεύδοντας σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση εξετάζει να ανοίξει τη συζήτηση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο ακόμα και της πλήρους απελευθέρωσης.

«Ο μεταρρυθμιστικός οίστρος της Κυβέρνησης δεν αφορά ζητήματα όπως αυτό», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι «η Κυβέρνηση στηρίζει την μεσαία τάξη και τους ανθρώπους της αγοράς και δεν πρόκειται να βάλει μια βόμβα στα θεμέλια αυτής της συμφωνίας που έχει μαζί τους».

Το ίδιο ξεκαθάρισε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Σκάι.

«Θέλω να είμαι απολύτως σαφής, όχι. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα των Κυριακών έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο εμπορικός κόσμος της χώρας είναι διχασμένος σε αυτό το θέμα. Έχουμε ανοίξει αρκετές πρωτοβουλίες στο υπουργείο Ανάπτυξης αλλά αυτή (σ.σ. το άνοιγμα τις Κυριακές) δεν είναι μία από αυτές», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω