«Στη φάκα» δύο λαθροδιακινητές – Μετέφεραν δεκαεπτά αλλοδαπούς

THESSCITY 22.8.2019 | 12:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Στη φάκα» δύο λαθροδιακινητές – Μετέφεραν δεκαεπτά αλλοδαπούς

THESSNEWS-DESK

Στα χέρια τη αστυνομίας βρίσκονται δύο λαθροδιακινητές, οι οποίοι ενέχονται σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μεταφοράς δεκαεπτά συνολικά αλλοδαπών,

Σε βάρος των δύο  συλληφθέντων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας.

Ειδικότερα, απογοητευτικές ώρες χθες ,αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αποβίβασε στην Παλαιά Εθνικό Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (ύψος Απολλωνίας) συνολικά 12 παράτυπους μετανάστες.

Επίσης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο κέντρο της πόλης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 24χρονο αλλοδαπό και σε έλεγχο που διενήργησαν, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι διακινούμενοι θα μετέβαιναν αρχικά στην πόλη των Ιωαννίνων, με τελικό προορισμό την Αλβανία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω