Ν. Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Ανήθικη η πρόταση Ζέρβα σε στελέχη μου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 22.8.2019 | 11:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ν. Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Ανήθικη η πρόταση Ζέρβα σε στελέχη μου

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανοιχτό μέτωπο Ζέρβα – Ταχιάο με φόντο τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης μετά τις συναντήσεις του νέου Δημάρχου με στελέχη της παράταξης Ταχιάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας φέρεται να έχει προτείνει σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να αποχωρήσουν από την παράταξη Ταχιάου με αντάλλαγμα μία θέση στο διοίκηση του δήμου.

Μάλιστα όπως είχε ξεκαθαρίσει ο κ. Ζέρβας στην συνέντευξη του στην ThessNews δεν θα υπέγραφε καμία προγραμματική συμφωνία με άλλες παρατάξεις του δήμου ώστε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Δημήτρη Συρμάτση ο Νίκος Ταχιάος. Έκανε λόγο για ανηθικότητα από την πλευρά του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Νομίζω πως αυτή η πρόταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έχει ένα στοιχείο ανηθικότητας. Και δεν την χρεώνω στους συνεργάτες μου διότι αυτοί δεν έχουν δείξει ακόμα τις επιλογές τους, την χρεώνω σε εκείνον ο οποίος την κάνει. Είναι μία πρόταση με βαθιά ανηθικότητα.  Όταν ένας νόμος σου δίνει πολλές δυνατότητες δεν επιλέγεις την πιο ακραία. Πρέπει να υπάρχει ένα ήθος στη συνύπαρξη των ατόμων. Λυπάμαι που δεν το βλέπω αυτό.  Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα» ανέφερε ο κ. Ταχιάος.

«Εγώ προσωπικά είμαι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του κ. Ζέρβα» τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

« Νομίζω ότι είναι unfair για το γεγονός ότι έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο προγραμματικών συγκλήσεων με άλλες παρατάξεις. Εγώ ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Τώρα αν επιλέγει να απευθυνθεί σε πρόσωπα και να τα ζητήσει ουσιαστικά να αποχωρήσουν από την παράταξή τους είναι unfair και εγώ δεν θα έκανε ποτέ» σημείωσε ο κ. Ταχιάος.

Είπε μάλιστα πως ο ίδιος γνώριζε για τις συναντήσεις τους με τον δήμαρχο και μάλιστα όπως ανέφερε τις ενθάρρυνε και εγκάλεσε τον κ. Ζέρμα για ανηθικότητα.
Έστειλε μήνυμα στα στελέχη του σημειώνοντας πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και κάλεσε να το προσμετρήσουν όσοι όπως είπε έχουν δελεαστεί από μία τέτοια πρόταση.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω