Το γκράφιτι δώρο του Νόβι Σαντ στο 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 21.8.2019 | 13:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το γκράφιτι δώρο του Νόβι Σαντ στο 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Ολοκληρώθηκε το έργο γκράφιτι που προσέφερε ο Δήμος του Νόβι Σαντ προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και εγκαταστάθηκε στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης επί της οδού Ολυμπιάδος 137.

Η ομάδα των εθελοντών της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας του 2019 από το Νόβι Σαντ της Σερβίας μαζί με το γκράφιτι δημιουργό Piros (Petar Popovic) δημιούργησαν μια σύνθεση με ένα μολύβι – σβούρα και το λογότυπο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας OPEN 2019.  

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης που είχε την ευθύνη υλοποίησης της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας του 2014 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο την ομάδα των εθελοντών του Νόβι Σαν για το δώρο προς την πόλη μας όσο και το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου – Λυκείο Θεσσαλονίκης κο. Ελευθέριο Λιάζο για τη συνεργασία.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Πασχαλίδου τόνισε πως η συνεργασία αυτή θα έχει συνέχεια μια και το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Θεσσαλονίκης συμφώνησε να συνεργαστεί με λύκειο του Νόβι Σαντ και να ξεκινήσουν κοινές δράσεις. Πρώτη πρόταση η υλοποίηση του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού στο επίπεδο των δύο σχολείων, δράση που το Νόβι Σαντ υλοποιεί σε όλα τα σχολεία του.

Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες είναι του Vladimir Velickovic φωτογράφου του Νόβι Σαντ Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2019.
 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω