Σαμοθράκη: «Ούτε ασπιρίνες τα μέτρα της κυβέρνησης» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των επαγγελματιών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 20.8.2019 | 11:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σαμοθράκη: «Ούτε ασπιρίνες τα μέτρα της κυβέρνησης» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των επαγγελματιών

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημέρες αγωνίας ζουν οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης μετά τον πολυήμερο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του νησιού στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Την απογοήτευσή του για τα μέτρα που αποφασίστηκαν χθες στο Μαξίμου για το νησί εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των επαγγελματιών του νησιού Γιάννης Γκλίνιας.

«Δεν είναι ούτε ασπιρίνες για το 'καρκίνωμα' που μας έχει βρει» δήλωσε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως στο τέλος του Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές τους υποχρεώσεις.

Επέρριψε ευθύνες στην πολιτεία για την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει υπογραμμίζοντας πως το κράτος θα έπρεπε να είχε άμεσες λύσεις όταν παρουσιάζεται ένα τέτοιο πρόβλημα και μάλιστα στην ‘καρδιά’ της τουριστικής περιόδου.

«Πού είναι ο σχεδιασμός; Έπρεπε να είναι άμεσος. Σταματάει το ΣΑΟΣ από ζημία; Έχω αύριο λύσεις, μία δυο τρεις, αν θέλουμε να λεγόμαστε συντεταγμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γκλίνιας τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν σταθερά δρομολόγια στη Σαμοθράκη καθώς όπως επισήμανε ο προγραμματισμός είναι αυτός που θα βοηθήσει την επισκεψιμότητα των τουριστών.

Αύριο θα έχει συνάντηση με τον υπουργό τουρισμού.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω