Έτσι σκοτώθηκε ο διαρρήκτης σήμερα στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 13.8.2019 | 20:02 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έτσι σκοτώθηκε ο διαρρήκτης σήμερα στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη, ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που ενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Έλληνας διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, σήμερα το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του ιδιόκτητη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω