Πώς να επιλέγετε το ιδανικό γυμναστήριο με στόχο τη σωστή προπόνηση

ΥΓΕΙΑ 20.7.2019 | 23:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πώς να επιλέγετε το ιδανικό γυμναστήριο με στόχο τη σωστή προπόνηση

THESSNEWS-DESK

Μερικές φορές, η διαφορά ανάμεσα σε μια καλή προπόνηση και σε μια προπόνηση που σας κάνει να ενθουσιαστείτε και να αποδώσετε στο μέγιστο έχει να κάνει με τον χώρο στον οποίο βρίσκεται αλλά και με τον trainer.

Ένας καλός γυμναστής μπορεί να σας παρακινήσει να προχωρήσετε παρακάτω, μπορεί να σας προκαλέσει με νέες κινήσεις και μπορεί ακόμη να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την ιδανική φόρμα χωρίς να κάνετε τα συχνότερα λάθη. Και αν αυτή η μεταχείριση σας φαίνεται υπερβολική τότε σας διαβεβαιώνω πως οι άνθρωποι που είναι ειδικοί για αυτή τη δουλειά, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται όποια στιγμή το ζητήσετε... δίπλα σας.

Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα δεσμευτείτε για τους στόχους σας και μοιραστείτε τους με τον άνθρωπο που θα σας βγάλει το προσωπικό σας πρόγραμμα στον γυμναστήριο. Μοιραστείτε μαζί του την επιθυμία σας να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να εξελίξετε τη ρουτίνα της προπόνησής σας, φορέστε ρούχα από τις αθλητικές συλλογές που ξεχωρίζουν και γίνετε fit, χωρίς καν να το καταλάβετε! 

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω