Επείγουσα έκκληση από τον Δημήτρη Κάζη: Δώστε μου μια ευκαιρία για να ζήσω

THESSCITY 18.7.2019 | 00:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επείγουσα έκκληση από τον Δημήτρη Κάζη: Δώστε μου μια ευκαιρία για να ζήσω

THESSNEWS-DESK

Συγκλονίζει το τελευταίο διαδικτυακό μήνυμα του επιστήμονα Δημήτρη Κάζη που αναζητά συμβατό δότη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Δημήτρης Κάζης έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται απαραίτητα να υποβληθεί σε δεύτερη μεταμόσχευση ήπατος σε μεγάλο Ειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Από μικρή ηλικία μάχεται με την σπάνια ασθένεια και κατάφερε να ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του παρά τα σοβαρά προβλήματα, που είχε. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες υποτροπίασε η κατάστασή του και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο για τη ζωή του.

Χρειάζεται επειγόντως ΖΩΝΤΑΣ ΔΟΤΗΣ Ήπατος (ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Α & Ο+) που θα υποβληθεί σε επέμβαση, για να δώσει περίπου το 10% του Ήπατος του. Οι δικοί του άνθρωποι στα social media ζητούν από όποιον ενδιαφέρεται να μάθει και να προσφέρει βοήθεια στο Δημήτρη, να επικοινωνήσει στο Τηλ. 6976614857.


Η συγκλονιστικη ανάρτηση του Δημήτρη Κάζη


Παιδιά γειά σας,
δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν μου τηλεφώνησε, ούτε ζήτησε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς.
Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και ότι εκ πρώτης φοβίζει αλλά όταν φτάνεις στο τελικό σημείο που έχεις να ζυγίζεις την ζωή ενός ανθρώπου-φίλου με μία ταλαιπωρία δύο εβδομάδων το πολύ η ζυγαριά νόμιζα πως εύκολα θα έγερνε...
Καταρχήν οποίος ερχόταν εδώ θα έλυνε τις απορίες του διότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τους διαφορους αφηρημένους οδηγούς του Ίντερνετ.
Ο γιατρός είναι μοναδικός στον κόσμο και κορυφή καθώς εδώ και 4,5 χρόνια(2500 μεταμοσχεύσεις) δεν έχει καμία αποτυχία-απώλεια.
Επίσης μετά την άφιξη του από εδώ κανείς δεν είναι ακόμη υποψήφιος δότης. Αυτό το αποφασίζουν οι γιατροί αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.
Σας φιλώ και περιμένω έστω την τελευταία στιγμή την ανταπόκριση σας.


Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω.


Δημήτρης

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω