Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με δημοσίευμα! –Τί απαντά (VIDEO)

PEOPLE 17.7.2019 | 20:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με δημοσίευμα! –Τί απαντά (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έκανε σήμερα μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού θέλησε να διαψεύσει δημόσια δημοσίευμα που ταύτιζε το όνομά της με την πώληση χαπιών αδυνατίσματος.

Φανερά ενοχλημένη, λοιπόν, μέσα από τα instastories της, ενημέρωσε τους followers της τι συμβαίνει, αποκαθιστώντας όλη την αλήθεια.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα. Ότι το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε τη δημοσίευση:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω