«Μαγεύει» η παραλία των Νέων Πόρων από ψηλά- «Sold out» από κόσμο (VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 17.7.2019 | 20:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Μαγεύει» η παραλία των Νέων Πόρων από ψηλά- «Sold out» από κόσμο (VIDEO)

ΝΑΝΣΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ || [email protected]

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με την παραλία των Νέων Πόρων κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Το βίντεο διαρκεί περίπου 10 λεπτά και καταγράφει από ψηλά τον κόσμο, τις ομπρέλες και τα beach bar, αλλά και την υπέροχη θάλασσα που διαθέτει η περιοχή. Τα νερά φαντάζουν δροσιστικά και πολύς κόσμος τα επιλέγει για μερικές βουτιές κάτω από τον καυτό ήλιο.

Κάτοικοι της περιοχής και τουρίστες απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους δίπλα στη θάλασσα και παράλληλα απολαμβάνουν τη θέα του Ολύμπου, καθώς από την ακτή φαίνεται και το «Βουνό των Θεών».

 

Οι Νέοι Πόροι, ένα χωριό της Πιερίας, το οποίο έχει παραλία περίπου 3 χιλιομέτρων, "βουλιάζει" κάθε καλοκαίρι από Σέρβους, Σκοπιανούς, Γερμανούς, Πολωνούς και Τσέχους. Όπως αναφέρουν οι ντόποι είναι ένας οικογενειακός προορισμός και όσοι τον  επισκέπτονται μία φορά  θα τον ξανά επισκεφτούν.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στη ThessNews τόνισαν πως οι περισσότεροι από τους τουρίστες παραθερίζουν στην περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια!

Η μεγάλη ακτή του χωριού και η πληθώρα ενοικιαζόμενων δωματίων κάνει τη περιοχή περιζήτητη για όσους θέλουν να περάσουν ήσυχες διακοπές μαζί με την οικογένεια τους, δίπλα στη θάλασσα. Ενώ, παράλληλα στην περιοχή υπάρχουν πολλά μαγαζιά εστίασης με διαφορετικές κουζίνες και γεύσεις.

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω