Φώφη Γεννηματά: «Η μάχη με τον καρκίνο με έμαθε να ζω την κάθε στιγμή» (VIDEO)

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.2019 | 14:51 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φώφη Γεννηματά: «Η μάχη με τον καρκίνο με έμαθε να ζω την κάθε στιγμή» (VIDEO)

ΤHESSNEWS-DESK

Η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day όπου μίλησε για την μάχη που έχει δώσει με τον καρκίνο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  αναφέρθηκε στην  μάχη που έχει δώσει η ίδια και οι αγαπημένοι της άνθρωποι στο παρελθόν.

«Ένας διαρκής αγώνας, έμαθα να βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Έλεγε η μητέρα μου "αν είναι αυτή η τελευταία μέρα της ζωής μου, θα την περάσω κλαίγοντας;" Θυμάμαι ότι ήμασταν στο Μεταξά και έκανε χημειοθεραπείες και δεν καθόταν ποτέ στο κρεβάτι, ή ήμασταν μέσα στην κουζίνα με τις τραπεζοκόμες και πίναμε καφέ και κουβεντιάζαμε με τον ορό στο χέρι ή ήμασταν στη βεράντα, κοιτούσαμε τη θάλασσα και κάναμε σχέδια για το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτό ήταν ένα βίωμα δικό μου που με βοήθησε πάρα πολύ στη συνέχεια και έμαθα να ζω την κάθε στιγμή, να απολαμβάνω… προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα από πάνω. Μία είναι η ζωή, δεν επιστρέφει, κάθε στιγμή είναι μοναδική. Θέλει πάρα πολύ αγάπη, πολύ δύναμη να μη σε πάρει από κάτω, να μη ζεις συνέχεια μέσα στην αγωνία», τόνισε η κ. Γεννηματα.

«Ήταν πάρα πολύ σκληρές ώρες, απίστευτο σχεδόν. Διότι, όταν έχεις έναν άνθρωπο στην οικογένεια να περνάει 10 χρόνια μια τόσο δύσκολη αρρώστια, δεν φαντάζεσαι ότι θα σου συμβεί και στον πατέρα -είχαμε τη μητέρα μου 10 χρόνια άρρωστη. Δεν το χωρούσε το μυαλό μας, δεν το πιστεύαμε. Έλεγε ο πατέρας μου "θα παλέψω να κάνω πόρτα τη χαραμάδα της ελπίδας" και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Δείτε το βίντεο:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω