Αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός στη Θεσσαλονίκη για το φετινό καλοκαίρι

THESSLIFE 2.7.2019 | 18:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός στη Θεσσαλονίκη για το φετινό καλοκαίρι

THESSNEWS-DESK

Το Les Raquettes Pool Bar σας υπόσχεται αξέχαστες ημέρες και νύχτες

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, λίγο έξω από την πολυσύχναστη βοή της πόλης, θα συναντήσετε τον προορισμό, που θα σας χαρίσει αυτό που ονειρευόσασταν το φετινό καλοκαίρι. Οι περίφημες εγκαταστάσεις, ενός από τα πιο σύγχρονα τένις clubs της Ελλάδας, του Les Raquettes Tennis Academy, σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές, που συνδυάζουν τη συνολική ευεξία με τη διασκέδαση.

Στην οδό Σοφοκλέους, στον οικισμό Δροσιά της Θέρμης, θα συναντήσετε τα κτίριά του, τα οποία διακρίνονται από μια νεοκλασική αισθητική και συνδυάζουν την πολυτέλεια, με κάθε τελευταία καινοτομία στον χώρο του fitness. Με έκταση παραπάνω από 12 στρέμματα, το Les Raquettes ξεχωρίζει για την άψογη αισθητική και τις άρτιες τεχνικές προδιαγραφές, προσφέροντας μεμονωμένα γήπεδα, με διαστάσεις που του δίνουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ακόμη και δημοφιλή τουρνουά τένις.

Ωστόσο, παρά την αναγνώριση του στο χώρο του αθλητισμού -φιλοξενώντας στο παρελθόν ονόματα, όπως αυτό του άσσου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά- έχει δημιουργηθεί και μια νέα κρυμμένη όαση, η οποία χαρακτηρίζεται από all day long υπηρεσίες, που εξυπηρετούν μικρούς και μεγάλους, καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω