Παύλος Χρηστίδης:Η ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι εμφανής σε κάθε σημείο της περιφερειακής ενότητας

THESSCITY 26.6.2019 | 17:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Παύλος Χρηστίδης:Η ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι εμφανής σε κάθε σημείο της περιφερειακής ενότητας

ΤHESSNEWS-DESK

Ο Εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης κατά τη συνάντηση του με το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ προέβη σε δηλώσεις.

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη και παρουσία των κ.κ. Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Νίκου Κριθαρίδη Συντονιστή Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, Αχιλλέα Μεταλούλη Υπεύθυνο Επικοινωνίας Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Θεσσαλονίκης και των υποψηφίων Βουλευτών κ.κ. Κούλας Γιαννακίδου, Κυριάκου Κυριάκου και Θεοδώρας Σαμαρά, επισκέφτηκε το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου, Δημήτρη Τσερμενίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια ο κ. Χρηστίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι εμφανής σε κάθε σημείο της περιφερειακής ενότητας. Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της Διοίκησης του ΟΑΣΘ για αυτήν την ταλαιπωρία είναι τεράστιες. Είναι δέσμευση μας ο δημόσιος χαρακτήρας των συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της πόλης με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες για τον πολίτη.»
 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω