Στον «ΡΗΤΩΡ» του Ανδρ. Παπαμιμίκου ο Αντώνης Σαμαράς

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.6.2019 | 16:23 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στον «ΡΗΤΩΡ» του Ανδρ. Παπαμιμίκου ο Αντώνης Σαμαράς

γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Τίμησε τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σταμάτη στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος βουλευτής ήταν στο πλευρό του Αντ. Σαμαρά που τον είχε τοποθετήσει και σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του  στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στη «Rhetor Law Firm», τη δικηγορική εταιρία των Ανδρέα Παπαμίμικου - Δημητρη Ζάχου και των συνεργατών τους. 

Υπενθυμίζεται πως η Rhetor Law Firm είναι δικηγορική εταιρία πρότυπο με μεγάλο εύρος υποθέσεων  που δραστηριοποιείται και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα και η επίσκεψη Σαμαρά σηματοδοτεί την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Ανδ. Παπαμιμίκο και τους συνεργάτες του.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών ξεκινούν  πολλά χρόνια πριν και διαρκούν μέχρι σήμερα καθώς ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήταν στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και αυτό  επισφραγίστηκε άλλωστε την εποχή Πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά  όπου διετέλεσε Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω