Αχτσιόγλου: «Ναι» Τσίπρα σε ντιμπέιτ, ακόμη και αν πάει κατευθείαν στο στούντιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 24.6.2019 | 15:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αχτσιόγλου: «Ναι» Τσίπρα σε ντιμπέιτ, ακόμη και αν πάει κατευθείαν στο στούντιο

ΤHESSNEWS-DESK

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, τοποθετήθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός δηλώνει τη διαθεσιμότητά του να γίνει το ντιμπέιτ ακόμη και αν μεταφερθεί απευθείας από το αεροδρόμιο στο στούντιο». Καλεί, μάλιστα, τα κόμματα να βρεθεί λύση για να γίνει η τηλεμαχία.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Μετά τις εξελίξεις για τη διεξαγωγή έκτακτης Συνόδου Κορυφής την 1η Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει τη μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία, πέραν αυτής, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός.

Στη σημερινή Διακομματική Επιτροπή ετέθησαν προσχήματα από διάφορα κόμματα, προκειμένου να μην βρεθεί ημερομηνία άλλη πέραν της 1ης Ιουλίου και να μην πραγματοποιηθεί τελικά το κρίσιμο για την προγραμματική αντιπαράθεση debate.

Κατόπιν τούτου, ο Πρωθυπουργός δηλώνει τη διαθεσιμότητά του για τη διεξαγωγή του debate το βράδυ της 1ης Ιουλίου, ακόμη κι αν χρειαστεί να μεταφερθεί κατευθείαν από το αεροπλάνο στο στούντιο, προκειμένου να μην ακυρωθεί η κρίσιμη αυτή τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Καλούμε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν με δημοκρατική ευθύνη και να φανούν συνεπή στην αρχική τους δέσμευση να γίνει το debate την 1η Ιουλίου.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω