Οι αγαπημένοι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τον δρόμο

ΑΠΟΨΕΙΣ 17.6.2019 | 23:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οι αγαπημένοι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τον δρόμο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ || [email protected]

Οι δυο γνωστοί ακροαριστεροί Σακκάς και Δημητράκης, που συνελήφθησαν (έχοντας στα χέρια τους πιστόλια με σφαίρες στη θαλάμη!), μετά τη ληστεία που έκαναν στη χρηματαποστολή του ΑΧΕΠΑ είναι αναμφισβήτητα κάποια από τα αγαπημένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πρόσφατο παρελθόν και ενώ οι δυο τους είχαν συλληφθεί ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων αλλά και συμμοριών για ένοπλες ληστείες, κορυφαίοι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα είχαν σταθεί στο πλευρό τους.

Στο διαδίκτυο μπορεί εύκολα να βρει ο οποιοσδήποτε βίντεο και κείμενα του προέδρου της Βουλής Βρούτση (και πατέρα καταδικασμένου για ληστείες…), της κυρίας Τασίας και δεκάδων άλλων που κατακεραυνώνουν τις «αρχές καταστολής», που καταπιέζουν την επαναστατημένη νεολαία και άλλα φαιδρά. Μνημείο διαστρέβλωσης της πολιτικής θα πρέπει να αναγορευθεί και η κίνηση να στηθεί στο τακτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σταντ συμπαράστασης στον (προφυλακισμένο τότε) Σακκά, καθώς οι σύνεδροι όχι μάζευαν μέχρι και χρήματα για να τον στηρίξουν!

Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, από την κορφή ως τα νύχια του, αποτελεί μία ζεστή αγκαλιά για τους «αντάρτες πόλης» και κάθε είδους ψεκασμένους και πειραγμένους, που θεωρούν ότι μπορούν να ρίξουν το σύστημα με τις μολότοφ…

Η ιστορία των εγκληματιών αυτών επιβεβαιώνει την πάγια αρχή της εγκληματολογίας: άπαξ και αποφασίσεις να πηδήξεις το χαντάκι που χωρίζει τη νομιμότητα από την παρανομία, τότε είναι πολύ πιθανό να τελέσεις το οποιοδήποτε έγκλημα! Αυτοί οι δύο, όπως δεκάδες άλλοι ξεκίνησαν ως κουκουλοφόροι. Μετά πέρασαν στο αντάρτικο πόλης και τώρα είναι αδίστακτοι ληστές…

Κάθε κοινωνία θα πρέπει να βγάζει τα σωστά συμπεράσματα από κάθε φαινόμενο που αναπτύσσεται στους κόλπους της. Αυτό αποτελεί μέτρο αυτοπροστασίας της για όσους δεν μεθούν ακόμη από το γλυκό πιοτό των αυταπατών της Αριστεράς.  

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #162 (15/06/2019-16/06/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω