Εργασίες συντήρησης από αύριο στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 17.6.2019 | 09:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εργασίες συντήρησης από αύριο στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

ΤHESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου.


Πιο αναλυτικά, θα εκτελεστούν οι παρακάτω εργασίες:

-Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια του νομού Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.

-Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωση Μονολόφου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Το σημείο συνάντησης θα προκύπτει μετά από συνεννόηση της υπηρεσίας και των κατά τόπους τμημάτων της Τροχαίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω